"Wigilijka" Mokate

W ten wyjątkowy świąteczny czas - jak każdego roku - „rodzina” Mokate spotkała się przy wigilijnym stole. Tradycyjna „wigilijka” była okazją do podsumowań, nakreślenia założeń na kolejny rok, prezentacji osiągnięć firmy i nagrodzenia wyróżniających się pracowników.

Uroczystość rozpoczął dr Adam Mokrysz – CEO Grupy Mokate. W swoim wystąpieniu Prezes podkreślił bardzo ważną rolę zmian i przede wszystkim umiejętność dostosowania się do nich. Adam Mokrysz opowiedział również o ambitnych planach i założeniach Mokate na kolejne lata. W przyszłym roku mottem jakie będzie przyświecało organizacji jest: „wizja, odwaga, działanie!”

W kolejnej części najważniejsze działy firmy podsumowały swoje osiągnięcia w mijającym roku oraz przedstawiły plany na przyszłość. Omówiono nowe produkty, marki, zaprezentowano plany sprzedażowe i założenia kampanii promocyjnych.

Atrakcją spotkania był „kawowy show” Mateusza Gacy – kawiarza, który parzenie tego wspaniałego napoju zamienia w prawdziwą sztukę.

Nieodzowną częścią „wigilijki” jest oczywiście wręczenie nagród najlepszym pracownikom i działom Mokate. Jak co roku wręczono „Złote Odznaki”, statuetkę „Gloria Mokate” i Złoty Puchar Mokate.

Po uroczystości wszyscy przybyli goście udali się na wspólne spotkanie opłatkowe.