Sylwia Mokrysz z nagrodą „Manager Awards”

Sylwia Mokrysz, Prokurent Mokate SA, uhonorowana została nagrodą „Manager Awards 2018” przyznawaną przez wydawnictwo Business Magazine Manager. Nagrody te otrzymują przedstawiciele świata biznesu, ekonomii i kultury, którzy są „pierwszą ligą” managerów efektywnie zarządzających przedsiębiorstwami w oparciu o najwyższe standardy.

Panią Sylwię Mokrysz Kapituła Nagrody wyróżniła za „wybitne osiągnięcia w dziedzinie zarządzania”. Laureatka w trakcie uroczystości wręczenia nagród powiedziała: „Pragnę bardzo gorąco podziękować Kapitule Manager Award 2018 za zaszczytne wyróżnienie. Zapewniam, że cenię je sobie niezwykle wysoko, podobnie zresztą jak grono moich współpracowników w Mokate. Ta zbiorowa satysfakcja z dowodu uznania jest tradycją w naszej firmie – z dwóch powodów. Po pierwsze, staramy się zawsze działać w zespole, ściśle współpracując i solidarnie współuczestnicząc zarówno w odpowiedzialności jak i w sukcesie. Mam znakomity zespół zgranych ze sobą fachowców, na co dzień zwany teamem herbacianym, i to z nimi teraz łączę się w satysfakcji i radości z wyróżnienia. Po drugie – to dzielenie się owocami wspólnego wysiłku jest właściwością każdej dobrej rodziny, a Mokate, firma rodzinna od ponad stu lat, obyczaj ten zachowała do dziś. Wszystko to sprawia, że to, co dzisiaj mnie spotyka ze strony Państwa, przekłada się na specjalne, ogromnie sympatyczne święto w całym moim Mokate.”

Nagroda Manager Award jest przyznawana od 2012 roku przedstawicielom świata biznesu, ekonomii i kultury, którzy poprzez swoją działalność zawodową, dzień po dniu, dają najlepszy przykład innym przedsiębiorcom, jak efektywnie zarządzać i kreować swoje środowisko pracy w oparciu o najwyższe standardy. Wyboru dokonuje jury reprezentujące środowisko biznesu.

(21 VI 2018)