Serwis Mokate - lato 2018

Przedstawiamy kolejny Serwis Mokate - wydanie Lato 2018. Poruszamy w nim typowo letnie tematy - piszemy na temat wiosennej diety, letniego festynu Mokate i lekkich herbatek ziołowych. Poza tym informujemy o nagrodach dla Mokate oraz kontynuujemy prezentacje poszczególnych działów Firmy.

Rozpoczynamy od nagród - a było ich w drugim kwartale 2018 roku wiele. Wymieniamy najważniejsze: „Promotor Polski” dla właścicielki Grupy Firm Mokate Pani Teresy Mokrysz, wyróżnienie dla Prezesa Mokate Pana Adama Mokrysza - Menedżer Roku oraz dla Pani Sylwii Mokrysz, prokurenta Mokate - Manager Avards. Poza tym m.in.: „Superbrands” dla Mokate i LOYD, „Złoty Paragon” dla Minutki, herbat LOYD i Caffetteria Mokate oraz „Hit Handlu” dla Minutki.

Przedstawiamy działy Mokate: Dział Technologii i Rozwoju Mokate Ustroń oraz Dział Jakości Mokate Ustroń i Dział Eksportu Mokate Żory.

Piszemy o konkursach dla pracowników - Kaizen, czyli wygraj z pomysłem!, oraz studentów - Kreuj z Mokate.

Poza tym wiele innych, ciekawych materiałów. Zapraszamy do lektury. Elektroniczna wersja Serwisu Mokate - lato 2018 w pdf - tutaj.

Zapraszamy do współpracy - każdego, kto ma ochotę podzielić się z nami czymś ciekawym, opowiedzieć o sobie czy o interesującym wydarzeniu. Wszystkich chętnych prosimy o kontakt z redakcją pod adresem – serwis@mokate.com.pl.

(31 VII 2018)