Niezwykłe duety wspierają Fundację Rozwoju Kardiochirurgii

Wszystko za sprawą Kalendarza Gwiazd Businesswoman & life 2019, którego licytacją wsparto Fundację Rozwoju Kardiochirurgii im. Profesora Zbigniewa Religi. Premiera tego wyjątkowego wydania miała miejsce podczas uroczystej gali charytatywnej w Warszawie.

Kalendarz Gwiazd 2019 to w istocie wyjątkowe wydanie. Na każdej z jego kart możemy zobaczyć niezwykłe duety ludzi biznesu i gwiazd kina, telewizji, teatru czy muzyki. Wrześniową kartę stanowi piękne zdjęcie Pani Sylwii Mokrysz oraz Zbigniewa Zamachowskiego – wybitnego aktora filmowego i teatralnego.

Na pozostałych kartach możemy zobaczyć inne wspaniałe duety: Katarzynę Michniewską i Pawła Kowalskiego, Hannę Cendrowską-Grządziel i Jacka Rozenka, Bożennę Drzewiecką i Jarosława Drzewieckiego, Iwonę Łach-Kudzię i Szymona Wydrę, Iwonę Szczęsną-Dymel i Mietka Szcześniaka, Magdalenę Napieraj i Adam Kornackiego, Monikę Skórkę i Joanne Jabłczyńską, Annę Bełdę i Karolinę Nowakowską, Monikę Rosę i Mateusza Kusznierewicza, Edytę Dziankowską i Arkadiusza Gołębiowskiego, Anetę Kozłowską i Marię Niklińską, Beatę Drzazgę i Jana Sarnę, Katarzynę Łozę-Sołtyk i Paulinę Drażbę oraz Ewę Wiertelak i Adama Adamonisa.

W wyniku licytacji podczas uroczystej gali udało się pozyskać dla Fundacji Rozwoju Kardiochirurgii im. Profesora Zbigniewa Religi kwotę: 59 000 zł.

Uroczystość uświetniły przepiękne utwory klasyczne zagrane przez nagradzanego na całym świecie pianistę Rafała Mokrzyckiego występującego w duecie z wokalistą Jerzym Grzechnikiem, wokalny występ aktorki i piosenkarki Marii Niklińskiej, a także dwa pokazy mody.

foto: www.businesswomanlife.pl