„Narzeczony na niby” - premiera z Mokate

„Narzeczony na niby” to nowa polska komedia romantyczna, która trafiła właśnie na ekrany kin. Podczas uroczystej premiery filmu w Multikinie Złote Tarasy w Warszawie pojawiła się pełna obsada i twórcy filmu. Nie zabrakło oczywiście herbat LOYD, kaw Lavazza, ciasteczek Hi Alpino oraz produktów Caffetteria Mokate.

Uroczysta premiera komedii „Narzeczony na niby” odbyła się w środę 10 I, już w piątek film pojawi się w kinach w całej Polsce. W rolach głównych zobaczymy Julię Kamińską i Piotra Stramowskiego. Film wyreżyserował Bartosz Prokopowicz.

Poza tym w filmie występują m.in.: Julię Kamińską, Sonię Bohosiewicz, Barbarę Kurdej-Szatan, Dorotę Kolak, Piotra Stramowskiego, Piotra Adamczyka, Tomasza Karolaka, Mikołaja Roznerskiego, Krzysztofa Stelmaszyka, Andrzeja Grabowskiego, Ilonę Ostrowską, Ewę Kasprzyk, Janusza Chabiora, Sebastiana Karpiela-Bułeckę, Vienia.

Film z premiery, galerię fotografii oraz relację zobaczymy na portalu www.telemagazyn.pl. Mokate i LOYD jest partnerem cyklu relacji z premier filmowych „Premiera na gorąco”.

(12 I 2018)