Loteria z nutą magii rozstrzygnięta!

Z wyjątkowych połączeń zawsze rodzi się coś magicznego - taka idea przyświecała Loterii z nutą magii LOYD. 15 marca na długo zapisze się w pamięci Pana Roberta – laureata loterii, który z ogromną radością i wzruszeniem odebrał kluczyki do pięknego Mini Hatch One. To z pewnością był magiczny dzień, bo połączenie legendy angielskiej motoryzacji – kultowego i zadziornego Mini wraz z symbolem angielskiego sposobu na relaks – herbatą LOYD, to strzał w dziesiątkę…

„Szczęśliwa dziesiątka”

Właśnie tyle opakowań swojej ulubionej herbaty zarejestrował szczęśliwy zwycięzca loterii. Pan Robert przyznaje, że jest wielkim fanem czarnej, mocnej i esencjonalnej herbaty. Teraz jest również miłośnikiem samochodów Mini.

- To uczucie nie do opisania. Samochód jest świetny i bardzo dobrze się w nim czuję. Zachęcam wszystkich do brania udziału w konkursach. Muszę też przyznać, że Mini miało trafić w ręce mojej żony, ale chyba trudno będzie mi się z nim rozstać – powiedział z uśmiechem Pan Robert.

Połączenie legendarnego Mini w pięknym zielonym kolorze i marki LOYD posiadającej wydźwięk brytyjski nie tylko z nazwy, nie było przypadkowe.

- Tego typu akcje bardzo mocno i skutecznie budują wizerunek marki. Naszym priorytetem jest budowanie marek, które są przyjazne konsumentowi, „myślą” o nim i wsłuchują się w jego głos. A magiczne połączenie LOYD-a i najbardziej charakterystycznej angielskiej marki motoryzacyjnej było doskonałym spięciem całej akcji klamrą – podkreślił dr Adam Mokrysz, Prezes Grupy Mokate.

Panu Robertowi życzymy szerokiej drogi!