Herbata „Minutka” Hitem Handlu!

Po raz kolejny nasza herbata „Minutka” została „Hitem Handlu”. Jest to wyróżnienie dla najlepiej sprzedających się w polskich sklepach produktów, przyznawane od 17 lat przez detalistów - czytelników czasopisma „Handel”.

Co roku czytelnicy miesięcznika branży spożywczej „Handel” wybierają najlepiej sprzedające się w sklepach produkty. W tegorocznej, 17. edycji konkursu „Hit Handlu” zwycięskie produkty w 84 kategoriach wskazało w telefonicznej sondzie ponad 1000 detalistów. Pod uwagę były brane te produkty, które od kwietnia 2017 r. do marca 2018 r. sprzedawały się w ankietowanych sklepach najlepiej.

Wśród najlepszych produktów znalazła się po raz kolejny czarna herbata ekspresowa „Minutka” w opakowaniu 100 torebek.

Wyniki konkursu opublikowano w czerwcowym numerze miesięcznika „Handel”. Uroczysta gala konkursu odbędzie się we wrześniu 2018 roku w Warszawie.

O poprzednich edycjach konkursu pisaliśmy w aktualnościach: „Minutka” po raz kolejny Hitem Handlu! (2017 rok), „Minutka” hitem handlu! (2016 rok) oraz „Minutka” hitem handlu (2015 rok).

(20 VI 2018)