link

Mokate Liderem Polskiego Eksportu

W poniedziałek 26 czerwca 2017 r. w Ministerstwie Rozwoju w Warszawie odbyła się XV Jubileuszowa Konferencja Programowa Stowarzyszenia Eksporterów Polskich. Po raz kolejny Makate sp. z o.o. otrzymało na niej List Gratulacyjny i Puchar Lider Polskiego Eksportu.

Konferencja została zorganizowana przez Stowarzyszenie Eksporterów Polskich pod Honorowym Patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Marszałków Województw. Jej głównym tematemy były zagadnienia zagranicznej ekspansji przedsiębiorstw w ramach Strategii na Rzecz Odpowiedzialnego Rozwoju. Celem XV Jubileuszowej Konferencji Programowej Stowarzyszenia Eksporterów Polskich było również określenie działań w zakresie wspierania zagranicznej ekspansji przedsiębiorstw w ramach Strategii na Rzecz Odpowiedzialnego Rozwoju.

W trakcie konferencji 25 firm wyróżniono Listami Gratulacyjnymi i Pucharami Lidera Polskiego Eksportu. Wśród wyróżnionych znalazło się Mokate sp. z o.o. - tak, jak w latach ubiegłych.

Poniżej przedstawiamy nagrody i wyróżnienia przyznane Mokate Sp. z o.o. przez Stowarzyszenia Eksporterów Polskich:

2016 rok - tytuł „Lider Polskiego Eksportu 2016” i Puchar Stowarzyszenia Eksporterów Polskich - więcej informacji tutaj.
2015 rok - tytuł „Wybitny Eksporter Roku 2015” oraz List Gratulacyjny i Puchar Stowarzyszenia Eksporterów Polskich - więcej informacji tutaj.
2015 rok - tytuł „Lider Polskiego Eksportu 2015” i Puchar Stowarzyszenia Eksporterów Polskich - więcej informacji tutaj.
2014 rok - Medal i List Gratulacyjny dla Mokate Sp. z o.o. oraz dyplom „Zasłużony dla Eksportu Polskiego” dla Teresy Mokrysz - właścicielki firmy Mokate - więcej informacji tutaj.
2013 rok - Mokate - Liderem Polskiego Eksportu 2013.
2012 rok - List Gratulacyjny, Tytuł i Medal Stowarzyszenia Eksporterów Polskich „Wybitny Eksporter Roku 2012” dla Mokate Sp. z o.o. - więcej informacji tutaj.
2011 rok - Mokate - Liderem Polskiego Eksportu 2011.
2010 rok - Mokate Liderem Eksportu.
2009 rok - "Lider Polskiego Eksportu Roku 2009" dla Mokate Sp. z o.o. - więcej informacji tutaj.
2008 rok - List Gratulacyjny i Medal Stowarzyszenia Eksporterów Polskich - Wybitny Eksporter Roku 2008 dla Mokate Sp. z o.o. - więcej informacji tutaj.

Mokate otrzymało również podziękowanie od organizatorów za zorganizowanie degustacji swoich produktów dla uczestników XV Jubileuszowej Konferencji Programowej Stowarzyszenia Eksporterów Polskich.

(27 VI 2017)